Гасло "Думай глобально — дій локально" в дії 💪

Представники благодійної організації Карітас Спес Луцьк парафії Св. Петра і Павла відвідали ГО Благодійна Місія "Сонце Любові" у м. Горохів. Під керівництвом о. Павла Хом'яка було передано продукти харчування, солодощі, антисептики для людей з інвалідністю. Президент організації Ольга провела екускурсію приміщеннями, де проводяться різні заходи. Багато говорили про життя людей з інвалідністю та шляхи допомоги для потребуючих.

Акція проводилась в рамках проекту "Посилення молодіжної соціальної роботи Карітас-Спес Україна 2020-2022". Проект реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини, німецьких фондів "Реновабіс" та Кіндерміссіонсверк ді Штернзінгер.

Пам'ятайте, що ваше добро може стати яскравим прикладом для інших!

___________

The slogan "Think globally - act locally" in action " 💪

Representatives of the charity organization Caritas Spes Lutsk of the parish of St. Peter and Paul visited the NGO Charitable Mission "Sun of Love" in Gorokhiv. Under the leadership of Fr. Pavlo Khomyak was given food, sweets, antiseptics for people with disabilities. The president of the organization Olga Dubinska conducted an excursion to the premises where various events are held. There was a lot of talk about the lives of people with disabilities and ways to help those in need.

Remember that your goodness can be a shining example for others!

#caritasspesua #goldenstafftraining #карітас_це_любов #розвиваємо_громади #громади_карітас_спес #мураха_карітас_спес #caritas #карітаслуцьк #карітас #карітасукраїна #карітасволинь

#thankyoucaritasvolunteers #mercibénévolescaritas #localhero #volunteersday #togetherwecan #ivd2020