Розпочинаємо новий проект, покликаний допомагати людям, постраждалим від війни 🙏🏻

Карітас-Спес Луцьк розпочинає реалізацію нового проекту «Гуманітарна допомога та підвищення стійкості вразливих верств населення, постраждалих від конфлікту в Україні» – HARPU. Впродовж 2023 року завдяки допомозі партнерів з об’єднання організацій Nachbar in Not, Caritas Austria та Austrian Development Agency та при підтримці національного офісу Карітас-Спес, осередок Карітас-Спес Луцьк надаватиме підтримку для найбільших вразливих верств населення, що постраждали від війни в Україні.

За 12 місяців наш осередок планує провести ряд ініціатив та акцій, які покликані підтримати людей, які перебувають у скрутних життєвих обставинах. Умови отримання допомоги, категорії та правила реєстрації і іншу детальну інформацію будуть висвітлюватись на офіційній фейсбук сторінці Карітас-Спес Луцьк, а також на сторінці в інстаграм (https://instagram.com/caritas.spes.lutsk?igshid=YmMyMTA2M2Y (https://instagram.com/caritas.spes.lutsk?igshid=YmMyMTA2M2Y=)=) та на сайті (caritaslutsk.com)

Дякуємо нашим партнерам за можливість підтримувати людей у такий нелегкий час випробувань війною! Нехай добро шириться світом, а добрі справи примножуються у серцях кожного із нас 💙💛

#HARPU #NachbarInNot #AustrianDevelopmentAgency #CaritasÖsterreich #CaritasSpes #caritasspeslutsk