Центр Допомоги учасникам АТО

В четвер ми побували у Центр Допомоги учасникам АТО Даний центр є першим на Волині, який почав надавати психологічну допомогу учасникам АТО та створили групу швидкого реагування. Вони здійснюють виїзди за викликами по цілій області. Кількість людей, яким регулярно надасть допомогу налічує близько 16 000 осіб! На даний момент, в Україні є лише кілька таких осередків, які тільки починають свою роботу.

Для забезпечення базових потреб організації, нашою командою було передано набори для особистої гігієни, набір теплих ковдр, взуття, антисептиків, пральний порошок та засоби для миття посуду.

Втім, дуже гострими залишаються питання транспортування для групи швидкого реагування на виклики. Виїзди здійснюються по території цілої області, навіть до найвіддаленіших місцевостей по бездоріжжю.

Ми переконані, що лише об'єднавшись усі разом, ми зможемо допомогти Центру оплатити витрати принаймні на пальне. Адже ці завзяті та вірні своїй справі молоді люди, щодня долають сотні кілометрів для того, щоб допомогти іншим.

За деталями звертайтесь в приватні повідомлення та коментарі у фейсбуці або ж інстаграмі.

Пам'ятайте, Ваша допомога є неоціненною підтримкою для тих, хто її потребує! ❤️

#caritasspesua #goldenstafftraining #карітас_це_любов #розвиваємо_громади #громади_карітас_спес #мураха_карітас_спес #caritas #карітаслуцьк #карітас #карітасукраїна #карітасволинь

#thankyoucaritasvolunteers #mercibénévolescaritas #localhero #volunteersday #togetherwecan #ivd2020