• Фото автораAdmin

Нам 1 рік 🥳❤

Вчора ми святкували першу річницю існування нашої великої, дружної і вже такої рідної команди — Карітас-Спес Луцьк парафії Святих Апостолів Петра і Павла 🥰 рік тому о.кан. Павло Хом'як об'єднав нас у велику родину, яка за рік провела безліч ініціатив та активізувала волонтерський рух у Луцьку 😍

Цей рік був сповнений десятками різноманітних акцій. Нам вдалось допомогти сотням людей і подарувати віру і надію в те, що вони не самотні в їхніх проблемах. Ми щиро переконані, що своїм прикладом змогли надихнути інших на допомогу для ближніх та показували важливість підтримки один одного у складних випадках.

Але це все ми змогли зробити дякуючи усім вам! ❤

Висловлюємо нашу щиру вдячність всім волонтерам, які завжди відгукувались на наші пропозиції. 🤗

Дякуємо всім людям і організаціям, з якими ми об'єднувались для проведення спільних заходів та акцій. Дякуємо всім нашим підписникам, хто лайкає, коментує і поширює наші дописи. Спільними зусиллями ми поширюємо тренд на чуйність, допомогу і волонтерство 😊

Особливі слова вдячності висловлюємо @CaritasSpesUa і особисто кожному, хто впродовж всього періоду існування нас як команди, за вашу віру в нас, підтримку, за всі поради і підказки ❤ Ми, надихаючись вашим прикладом, докладаємо зусиль, щоб до цієї доброї справи долучалось якомога більше людей і в світі панувало трішечки більше добра.

Особливі слова вдячності висловлюємо нашій Карітасовій хресній мамі 🥰 Оленка Нога, дякуємо вам за те, що повірили в нас, завжди підтримуєте і допомагаєте ❤️

Думай глобально, дій — локально. Дякуємо всім, хто поділяє наші прагнення і закликаємо пам'ятати, що добро доступне для всіх ❤🥰